Platts för reklam

om du har råd din snåla fan

 

 

 

Välkommen till

Olsson & söner och en dotter  

 

 

Latrinsanering

&

Korvfabrik

 

Ett genuint företag mitt i skiten

 

 

 

 

Jag vill på detta sätt tacka barägaren för han enorma vilja att sponsra mig för att hålla käft.

 

Andra sponsorer får gärna höra av sig till mig

 

 

 

 

Fy f_n för karaoke!  

 

Och aldrig lär jag mig att sitta still, inte ta den där pärmen med olika karaoke förslag. Som många andra så är min ljuva stämma suveränt underbar i duschen, ja till och med i bilen med hög volym. Gång efter gång så inbillar jag mig att det är mitt kall att dela med mig av min ljuva stämma.

Jag hör hur det tystnar när jag ber om pärmen, barägaren försöker att ta den men i detta läge är jag snabb om en vessla. 

Pärmen är min och jag hör någon säga, skall vi gå ut och ta en rök.

Nu kommer valet av låt, jag vill inte ens tänka på eländet.

 

Jag är alltså 55 år och tar en cigg emellanåt då borde det vara naturligt att välja någon Dean Martin låt eller något liknande. Nä Nä Fallset sång blir det, Bee Gees eller AC/DC ja ni har redan fattat resultatet. Sen har vi det här med att kunna texterna i förväg eller i alla fal ha hört låten innan, detta skulle vara en stor fördel.

 

Senaste gången så sa jag till i förväg, ”ja bara för att skydda mina med människor”. Fins det någon som har ett par handbojor, min mening var att jag skulle sitta kvar på ett ställe hela kvällen.

Ut ur dimman kom en läder klädd herre med en tunga som en slips och jag hörde honom säga något om vi tyckte om samma lekar.

Min räddning blev mikrofonstativet och ur högtalarna hördes

Rongedals - Just A Minute  ja ni har redan gissar rätt, falsätt sång och vem fan kan texten till den låten.

 

Jag fick i dag ett skriftligt erbjudande från bar ägaren om ekonomisk ersättning för att stanna hemma. Jag godtog hans bud men jag vet att han inte kan hjälpa mig på något sätt för på samma gata finns det två ställen till som kör karaoke.

larswolgast.se © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use